Belép
Regisztráció

Keresés:


IZS.hu » Fórum » Szerelés » Alkatrész » Sziasztok! Tegnap kísérletezős...


« »
majdánka: Igen, a csonk gyártás lesz a megoldás.Nálam ami nagyon bevált az a Pancsié. Szerintem az lesz. Hiszek Tigrizsnek is, hogy az ETZ 250-é jó, de azt meg hegeszteni kell, macerás. Na! Megfaragom a szívócsövet, és megy fel a Pancsi karbi!!! Majd teszek fel képet a képtárba, hogy milyen lett!

Előzmény: majdánka


Brutálizs :: 2016. december 17. 20:24 :: ::
Brutálizs: A fordított súberes 56-os karbi tényleg haláli.
Amúgy a szívató teljes odahúzása mellett is ugyanakkor hal meg a moci? Ha később akkor a kevés kaja biztos.
Értem, amit mondasz a csonkról, az elég ritka darab.
Az a kérdésem, hogy egy összekötőcső közdarab gyártását meg tudod-e oldani? Mert ha igen, akkor esztergálás révén bármilyen karbi feltolható.
A tű főfúvókája szinte biztosan kicsi(ahogy írtad is)

Előzmény: Brutálizs Válasz: Brutálizs


majdánka :: 2016. december 17. 19:06 :: ::
tygrIZS: ez rendben is van! De én most az 56-on dolgozom. Annak a csonkja, de még a csonkfelfogatása is más. A csonk csavarja függőlegesek nem vízszintesek, a csonk karbis vége pedig csőrös. Nagyon meg nem akarom faragni.

Előzmény: tygrIZS


Brutálizs :: 2016. december 16. 22:09 :: ::
Brutálizs:Nekem izs 250es tz karbim van már jó pár éve. Az ikov Jawa karbit izs fel lehet rakni, átalakítás nélkül. Képtáramban vannak képek róluk. Biztos, hogy a karbi a gond?

Előzmény: Brutálizs Válasz: Brutálizs


tygrIZS :: 2016. december 16. 21:56 :: ::
majdánka: Nem jó! Már beletettem az ETZ 250-es 135-ösét de ugyanaz a tünet! Szerintem a furat kicsi amibe a súbertű belemegy!! Egyedül a Pannóniáé vált be, de csak a Planéta 3-ason mert annak olyan a csonkja, hogy minimális módosítással rámegy.De én most az 56-oson dolgozom. Az a karbi (a gyári) egy agyrém!!! Én nem is tudom valaki azt be tudja állítani egyáltalán????

Előzmény: majdánka Válasz: majdánka tygrIZS


Brutálizs :: 2016. december 16. 21:26 :: ::
Brutálizs:
Jó felé tapogatozol, de növeld a karbit kicsit szteroidosabbra. A ts 250 karbi ellátja (tapasztalat)
Az alapötlet nálam is felmerült, de egy izses kolléga már hamarabb megcsinálta, azt áttanulmányozva estem neki az átalakításnak.
A fúvókával játszhatsz még egy kicsit, hátha működik, de számomra kétséges, hogy elég volna a hengerfeltöltéshez a 150-es karbija.
Az általad leírt jelenség nagyobb karbival is előjött, amíg a fúvókát jóval nagyobbra nem cseréltem (azóta is tervben van a 200-as vagy kisebb fúvóka kipróbálása)

Előzmény: Brutálizs Válasz: Brutálizs


majdánka :: 2016. december 16. 18:55 :: ::
Sziasztok! Tegnap kísérletezős kedvemben voltam, gondoltam most jött el az idő, hogy kipróbáljam a mz 150-es karbiját az Izsre. Nem lett jó, kicsit megy és leáll. Valaki már próbálkozott ilyesmivel? Esetleg valami tapasztalat ?

Válasz: majdánka


Brutálizs :: 2016. december 16. 8:37 :: ::

« »