IZS73: érdekesen nézne ki vele a motor☺! Biztosan lehetne rá bazseválni valamit,...de inkàbb nem csúfítom el😆! Állítólag láncolajzós megoldással sokat kibír a lánc,meg könnyebb takarítani a motort. Nem ragad mint a spray. Jól hangzanak a terveid,de én mint írtam párszor,nem igen fogok többnapos túrára menni😇! A kevés szabadidő,meg a pici kis család...majd ha a gyerekek nagyobbak lesznek.... Azért nem panaszkodok,így is tekergek sokat. Azt osztom be,ami van !

Előzmény:


Híres :: 2018. december 26. 5:29 ::
Híres: nem lehetne rá faragni valami burkolt láncvédőt, min Simsonon vagy MZ-ken? Az IZS is meghálálta, tudod jól!

Somogyba tervezek túrát, ha kedved van, mehetünk együtt is!

Meg akarok majdegy MO határvidékén körül egy túrát, ha érdekel, ott is szívesen látlak, lehet abból csak 2020-ban lesz valami, de akkor minden képp!

Ha érdekel, bármelyik is, beszéljünk!

A legjobbakat!

Előzmény:


IZS73 :: 2018. december 25. 21:44 ::
IZS73: ja,bár a pénz a legkevesebb ! Én még a kicsi Ybrahimmal nyomulok,teljesen jó! Meg vagyok vele elégedve. Nincs tervbe semilyen motorcsere,valószínüleg jó ideig megmarad. Túratervek...azok vannak,de semmi komoly;csak amit a nagycsalád enged😆! Nyáron sokszor mentem motorral a Balcsira a család után,ott aztán keresztbe-kasul mindenfelé,voltam szlovákba párszor,meg a környéken,meg jó sokszor megáztam,meg megfagytam. Ennyire tellett. Remélhetőleg a következő szezon se lesz rosszabb. Ami a motort illeti...egy láncolajzót akarok rá szerkeszteni a télen. Annyira istenítik! Megvenni sokallom,de pár ezer forintból otthon is össze lehet állítani eggyet. Majd alakul...,szokás szerint☺!

Előzmény:


Híres :: 2018. december 25. 14:21 ::
Híres: Köszi!
Örülök, hogy Te is benézel még!
Nincsenek jelenleg tervek, van a Jawa, levizsgáztattam a Velorex oldalkocsival még októberben, aztán kész, egyelőre ennyi szerintem!
Más tervek vannak, nem motor!
Ez a kettő viszont megmarad, mármint a JAWA meg a K1100, jelenleg nincs, vagy nem tudok úgy sem jobb alternatívát. GS1200-ra meg most nincs rávalóm!

Ámbár minap gondoolkodtam egy szép Planéta 1-es készítésén, de felnéztem ide - oda, nincs semmi eladó, IZS-ek is eltűntek már teljesen.

Junak ha szembe jönne, vagy TLB pannónia, na azt vásárolnék, de azok meg szintén mint a fehér holló.

Ennél a Tagnál találtam ugyan Junak-ot, nem olcsón, de sajnos a papír nem a motoré, mint a fotók alapján rájöttem, viszont fantasztikus gyűjteménye van, olyan motorok, amikről soha nem hallottam, azért ez elég szép MO-i viszonylatban, pláne, hogy restaurált szinte mind. Az eladók között is vannak ritka szép darabok - mind, mondhatni.

Szóval minden csak pénz kérdése.

http://www.oldmotoautoforsale.hu/gyujtemenyem

Neked, valami terv?

Előzmény:


IZS73 :: 2018. december 25. 9:20 ::
IZS73: Boldog karácsonyt! Helyzet? Oldalkocsis géppark? Alakul?

Előzmény:


Híres :: 2018. december 25. 7:22 ::
Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Minden IZS-es és nem IZS-es Olvasónak, Tagnak!IZS73 :: 2018. december 24. 8:40 ::