Belép
Regisztráció

Keresés:


IZS.hu » Fórum » Szerelés » Izs 49 » Az, hogy lehet, hogy a kihajtó...


« »
Brezi:Köszi a képeket, valahogy sejtettem, hogy az a rész nem túl előnyös elhelyezésű, azt hiszem nem is lesz visszahegesztve, mert biztos, hogy a lánc egy gyenge pillanatban letörné megint+ nem is látszik.
Amúgy gratula a motorodhoz(szép zöld)! Nagyon tetszik!

Előzmény: Brezi


majdánka :: 2015. október 15. 15:08 :: ::
majdánka: Tettem fel fotókat a képtárba. Az alsó részről készült fotó sajnos nem adja vissza a lényeget mivel nem találtam olyan blokkot ahol ne tört volna ki ez a rész. Viszont látható a felső részről, hogy kellene végződnie alul és felül az öntvénynek. Ha más nézetre is szükséged van készítek.

Előzmény: majdánka Válasz: majdánka


Brezi :: 2015. október 14. 23:43 :: ::
IZS73: Az elég sok cinket tartalmaz szemcsékben, minimális kötőanyaggal, ha elkezd oxidálódni, akkor rosszabb, mint a nátrium szulfát, mert nem csak vizet köt, hanem lúgos közeget is képez.
Csak azért féltem a hengert, mert elég vékonyra rohadtak a bordái a tövénél, ezt nem tudom lefényképezni, hogy látható legyen.
Fúrni azt bőven lehet elvileg, szerencsére.

Előzmény: IZS73 Válasz: Brezi


majdánka :: 2015. október 12. 18:30 :: ::
majdánka: ...meg vannak jó minőségű horgany srayk, a karosszéria javítására is azt használják utólag, akkor már azzal ha annyira horganyozásban gondolkodsz!

Előzmény: majdánka Válasz: majdánka


IZS73 :: 2015. október 12. 7:59 :: ::
Az, hogy lehet, hogy a kihajtó fogaskerék perselye teljesen elkopik és csak foltokban marad meg lehelet vékonyan? Elkezdte a lánckerék megzabálni a környezetét, annyira lógott(lefényképezem ezt is, mert nagyon durva.)
Szembe lévő fogaskeréken is látszódik egy félre irányú berágódás ez miatt, de nem olyan vészes, hogy eldobjam.

Válasz: IZS73


majdánka :: 2015. október 11. 16:43 :: ::

« »