Belép
Regisztráció

Keresés:


IZS.hu » Fórum » Külvilág, Csevegő » Minden ami IZS » Ez a fórum kihalt rendesen, de nem baj,...


« »
érsekatya: én sem sértésnek szántam, csak leírtam a jelen valót! Egyébként inkább csak utána adom el, ha megtörtént az építés, addig sem maradok fogat nélkül! Ez a fogat gyerekek miatt kell legyen úgy is, a következő, amit építek, na az már nekem is készül!!!

Előzmény: érsekatya


IZS73 :: 2017. október 24. 10:42 :: ::
érsekatya: Persze, hogy nem Rád, hanem Rám gondolt az Úr, de mindegy is! egyébként én is lemondanám most is, ha épp nem szimpatikus a vevőjelölt, egyébként is csak kizárólag azért hirdettem meg, mert ha elkel, akkor közelebb kerülök az építés lehetőségéhez - nem is pénzügyileg, hanem az asszonynál jobb lapokkal indulok, mert hát edlment a motor, lesz helyette másik alapon! De szerintem marad, és nem igazán bánom, mert az a pár százas nem sokat nyom a latba egy két milla körüli építésnél már! Te meg Híres komám ne add fel ilyen gyorsan a dolgokat, ha akarod, hogy legyen egy jó fogatod, akkor lesz is, csak akarni kell! Érsekatyának: ne is törődj vele, de nem 20 ezerért vettem az IZS-t, és árulom 480 ezerért, hanem pontosan 550 ezerbe volt és két kézzel építettem, szóval nem kötelező megvenni bárkinek is! Ha nyerészkedés lenne a célom, akkor legalább 800 ezerért hiretném, mint a hahun más személy.

Előzmény: érsekatya


IZS73 :: 2017. október 24. 10:37 :: ::
Híres: nem rád gondoltam....

Előzmény: Híres Válasz: IZS73


érsekatya :: 2017. október 23. 15:02 :: ::
érsekatya: egyébként én tavaly már jártam úgy,hogy inkább lemondtam a vevőt ! Problémás volt-rohadtul nem volt szimpatikus-erőszakos volt mint a piaci légy. Mondtam neki,bocs öreg,de mégse eladó! Kellemetlen volt,de nem akárkinek,és nem mindenáron!!! Nem kenyérre kellett az ára,nem azért akartam eladni,mert szar volt. Aztán idén újra meghirdettem,és jött is az értelmes-korrekt Vevő! (Ha esetleg rám gondoltál😈

Előzmény: érsekatya Válasz: érsekatya


Híres :: 2017. október 23. 12:43 :: ::
IZS73: még kész szerencse hogy a BMW fogat 3-5milla...mert ha tegyük fel lenne 200-ért rögtön vennél vagy 3at hogy másnap már meg is jelenjen darabja 2milláért... aztán ha nem kelne el valami csoda folytán rezignáltan kürtölnéd világgá hogy soha nem adom eeeel!! vagy van még egy verzió esetleg valaki ennyiért is megvenné mert motorozna vele akkor jönne a jeges rémület,úristen,el akarják vinni,nem adom!! már előre is elnézésedet kérem ezt nem sértésnek szántam csak volt már itt hasonló történet...bocsánat...

Előzmény: IZS73 Válasz: IZS73 Híres


érsekatya :: 2017. október 23. 12:19 :: ::
IZS73: egyébként meg szerintem korrekt árat kérsz érte. Előbb utóbb szerintem találna új normális gazdát,csak...előtte neg kell verekedni a sok hülyével !

Előzmény: IZS73


Híres :: 2017. október 20. 16:37 :: ::
IZS73: ok. Egyébként igen,oldalkocsival kuriózum az izs,viszont hosszabb távon szenvedés volt vele a motorozás. Egy jó nehéz,masszív oldalkocsi kell,meg kb 50 le. Úgy már használható egy oldalkocsis fogat! Ja,egy oldalkocsis Bökő jó lenne,...de hát Nekem az csak álom marad !

Előzmény: IZS73


Híres :: 2017. október 20. 16:34 :: ::
Híres: A hengerrel és esetleg főtengóval kapcsolatban még azért nem kerestelek, mert le akarom húzni a hengert az IZS-ről, hogy mi kolompolhat intenzív gázadásra, és ha látok valamit, annak fényében üzletelni, mert lehet nem is a henger, hanem a főtengely fog kellenei, vagy épp mindkettő. Szóval még kis türelmet kérek, persze ha addig valakinek kell, hát nyilván add oda, de lehet az enyém lesz az! Nemsokára jelentkezem mire lesz szükségem! Köszi a fotókat!

Előzmény: Híres


IZS73 :: 2017. október 20. 15:38 :: ::
Híres: Köszi! Nem félek, hogy elviszik, szerencsére! Ez az Ural csere csak egy olyan dolog, hogy ha véletlen valami kedvemre való akadna jó árban, esetleg akkor. De inkább tervben van egy oldalkocsis építés, valami BMW-t akarok hozzá értelmes árban, nagyon az R1100RS felé nézelődöm, ahhoz pattintani egy oldalkocsit, az már szép fogat lenne. A régebbi R65, stb. 80 -as évek BMW-i ha van is már nagyon drágák! De ez az elkövetkezendő évek projektje lesz, mert azért a pénz felém se élére állítva van tartva! De ha találok hozzá értelmes alanyt, akkor összehozok valamit, persze még utána kell járjak mibe fáj a papírozása. Az a baj, ha fel is bukkan itthon valami értelmes oldalkocsis fogat, az 3 - 5 millió között van, de inkább az a jellemző, nincs itthon esetleg pár Pannónia, Jáwa, IZS, Ural, Dneper fogat, tehát max. 23 Le, ami elég vékonyka oldalkocsizáshoz.

Előzmény: Híres Válasz: érsekatya Híres


IZS73 :: 2017. október 20. 15:31 :: ::
Híres: az elektromosság egy furfangos téma.Látszólag nagy katasztrófákat hamar meg lehet oldani és máris vidámabb az ember.Egy vasárnapi történet: kimentem a lőrinci börzére a 49-cel.Csodálkozás, tetszés, fotózás, stb.Persze, ilyenkor az indítás a legérdekesebb momentum, kb. 8-10 ember összegyűlik mindig nagy várakozással.MIÉRT NE EKKOR MENNE TÖNKRE A KONDENZÁTOR?Füstöl, köhög, hörög ,fullad, és hát az ember a karburátorra gyanakszik már megint.Szerencsére belépett a képbe egy régi izses kolléga, Raszta Balázs segítségével feltárták a hibát , Fóti Gyulától beérkezett egy ajándék kondi és a 49 mosolyogva fingott egy kövéret a kétlövetűn, megiramodott én pedig megnyugodtam és hazamentem.

Előzmény: Híres


BGyuri :: 2017. október 19. 21:44 :: ::
IZS73: Na,de a tréfát félretéve,szép motor,....és korrekt árat kérsz érte!

Előzmény: IZS73 Válasz: IZS73


Híres :: 2017. október 19. 19:52 :: ::
BGyuri: húúú...ez szép volt☺,és remélem igazad lehet. Szép örök emlék marad nekem is. Örúlök,hogy birtokolhattam egy olyan isteni csodát,mint az IZS😍! (Egyébként megoldódott az indításproblémám,még bontottam és kontaktusokat tisztogattam,és indul szépen). Hiába,szögelni mindent kell !

Előzmény: BGyuri Válasz: BGyuri


Híres :: 2017. október 19. 19:32 :: ::
IZS73: ural csere? No,az lesz egy igazi malacpersely😊! Meg is találtad az Intruder helyét !

Előzmény: IZS73


Híres :: 2017. október 19. 19:18 :: ::
Híres: az éjjeli holdfénynél elmerengve az jutott eszembe, hogy Izs csak jó kezekbe kerülhet már ezután.Ez most már a Sors rendelése.Elpusztult már annyi, de annyi, hogy a megmaradt pár darab az isteni küldetéstől vezettetvén fogja magán hordani a glória fényét, és hirdetni az utókornak a hírt, miszerint élt és dolgozott a XX. században egy olyan motor, amit úgy neveztek, hogy IZS.

Előzmény: Híres Válasz: Híres


BGyuri :: 2017. október 19. 19:17 :: ::
IZS73: Nocsak🙌!!! Mégis ???

Előzmény: IZS73


Híres :: 2017. október 19. 19:12 :: ::
BGyuri: Akkor az enyém jó helyre került,lessz rá keret,hogy ne a pusztulás legyen a sorsa. Én valahol mindig is sajnáltam rá a lóvét,hogy patika állapotúra megcsináljam . Szakadt volt,de cserébe egész üzembiztos lett😊! Mindegy is màr,az új gazdának voltak tervei a felújításra,majd egyszer lehet megnézem.

Előzmény: BGyuri Válasz: BGyuri


Híres :: 2017. október 14. 8:19 :: ::
IZS73:Előzmény: IZS73


IZS73 :: 2017. október 13. 12:18 :: ::
BGyuri: Igazad van, egyszer tényleg meghirdettem az oldalkocsist 450 ezer körül, de mivel meg is akarták venni, utána gyorsan le is tettem róla, hogy eladjam! Sajnáltam! Minden este megnézegetem a garázsban, ugyan úgy tetszik mint eddig, nem szívesen válnék meg tőle! Marad minden képp! Sőt, motorikusan kicsit újítani is akarom! Amióta meg rajta van a gyári oldalkocsis kis lánckerék, azóta még jobban imádom! Télen ki akarom a tankot gyantázni, mert rozsdás kissé, szóval van vele foglalkozva! Ma is motorral vagyok, csak a BMW-vel, meg azon a fórumon nyomulok mostanság inkább. A nagy álom az R1200GSA túraendúró 2010 - 2013 közötti modell, mindössze 3,5 millió választ el tőle! ...addig a K1100LT is tökéletes, meg az oldalkocsis IZS! De az IZS utána is marad!

Előzmény: BGyuri Válasz: Híres IZS73


IZS73 :: 2017. október 13. 12:15 :: ::
IZS73: Ne viccelj, nem hirdetted meg anno?Nem mintha zavarna....Én bevallom, már el akartam adni én is , de még hosszú évekkel ezelőtt.Aztán annyira hozzám nőtt, hogy már nem.Egyébként meg ne csodálkozzunk, hogy kihalóban a fórum, amikor a motorok sem járnak, akkor miért menne a fórum? Habár Magyarországon nem kell motorozni, ahhoz, hogy ne éljenek a tulajok aktív internetes életet, ha-ha!Én abban bízok, hogy sokan nem tudják, mennyibe kerül egy felújítás, beleesnek a csapdába, ráköltenek egy vagyont, de ez csak jó - mert ez akadályozza meg a gépeket a pusztulástól és utána már csak megmarad a családnál a motor.

Előzmény: IZS73 Válasz: Híres IZS73


BGyuri :: 2017. október 11. 18:22 :: ::
IZS73: Eddig egyedül az IZS esetében nem gondoltam arra, hogy eladnám! Valószínű azért is, mert túl sokba van ahhoz, hogy annyit úgy sem adnának érte, meg hogy őszinte legyek, meg is kedveltem! Marad!

Előzmény: IZS73 Válasz: Híres BGyuri


IZS73 :: 2017. október 10. 20:24 :: ::
Ez a fórum kihalt rendesen, de nem baj, én tartom a frontot ígérem! Nekem mindig lesz egy IZS-em, úgy tervezem!

Válasz: IZS73


IZS73 :: 2017. október 10. 20:22 :: ::

« »