Híres: Köszi! Nem félek, hogy elviszik, szerencsére! Ez az Ural csere csak egy olyan dolog, hogy ha véletlen valami kedvemre való akadna jó árban, esetleg akkor. De inkább tervben van egy oldalkocsis építés, valami BMW-t akarok hozzá értelmes árban, nagyon az R1100RS felé nézelődöm, ahhoz pattintani egy oldalkocsit, az már szép fogat lenne. A régebbi R65, stb. 80 -as évek BMW-i ha van is már nagyon drágák! De ez az elkövetkezendő évek projektje lesz, mert azért a pénz felém se élére állítva van tartva! De ha találok hozzá értelmes alanyt, akkor összehozok valamit, persze még utána kell járjak mibe fáj a papírozása. Az a baj, ha fel is bukkan itthon valami értelmes oldalkocsis fogat, az 3 - 5 millió között van, de inkább az a jellemző, nincs itthon esetleg pár Pannónia, Jáwa, IZS, Ural, Dneper fogat, tehát max. 23 Le, ami elég vékonyka oldalkocsizáshoz.

Előzmény:


IZS73 :: 2017. október 20. 15:31 ::
Híres: az elektromosság egy furfangos téma.Látszólag nagy katasztrófákat hamar meg lehet oldani és máris vidámabb az ember.Egy vasárnapi történet: kimentem a lőrinci börzére a 49-cel.Csodálkozás, tetszés, fotózás, stb.Persze, ilyenkor az indítás a legérdekesebb momentum, kb. 8-10 ember összegyűlik mindig nagy várakozással.MIÉRT NE EKKOR MENNE TÖNKRE A KONDENZÁTOR?Füstöl, köhög, hörög ,fullad, és hát az ember a karburátorra gyanakszik már megint.Szerencsére belépett a képbe egy régi izses kolléga, Raszta Balázs segítségével feltárták a hibát , Fóti Gyulától beérkezett egy ajándék kondi és a 49 mosolyogva fingott egy kövéret a kétlövetűn, megiramodott én pedig megnyugodtam és hazamentem.

Előzmény:


BGyuri :: 2017. október 19. 21:44 ::
IZS73: Na,de a tréfát félretéve,szép motor,....és korrekt árat kérsz érte!

Előzmény:


Híres :: 2017. október 19. 19:52 ::
BGyuri: húúú...ez szép volt☺,és remélem igazad lehet. Szép örök emlék marad nekem is. Örúlök,hogy birtokolhattam egy olyan isteni csodát,mint az IZS😍! (Egyébként megoldódott az indításproblémám,még bontottam és kontaktusokat tisztogattam,és indul szépen). Hiába,szögelni mindent kell !

Előzmény:


Híres :: 2017. október 19. 19:32 ::
IZS73: ural csere? No,az lesz egy igazi malacpersely😊! Meg is találtad az Intruder helyét !

Előzmény:


Híres :: 2017. október 19. 19:18 ::
Híres: az éjjeli holdfénynél elmerengve az jutott eszembe, hogy Izs csak jó kezekbe kerülhet már ezután.Ez most már a Sors rendelése.Elpusztult már annyi, de annyi, hogy a megmaradt pár darab az isteni küldetéstől vezettetvén fogja magán hordani a glória fényét, és hirdetni az utókornak a hírt, miszerint élt és dolgozott a XX. században egy olyan motor, amit úgy neveztek, hogy IZS.

Előzmény:


BGyuri :: 2017. október 19. 19:17 ::
IZS73: Nocsak🙌!!! Mégis ???

Előzmény:


Híres :: 2017. október 19. 19:12 ::
BGyuri: Akkor az enyém jó helyre került,lessz rá keret,hogy ne a pusztulás legyen a sorsa. Én valahol mindig is sajnáltam rá a lóvét,hogy patika állapotúra megcsináljam . Szakadt volt,de cserébe egész üzembiztos lett😊! Mindegy is màr,az új gazdának voltak tervei a felújításra,majd egyszer lehet megnézem.

Előzmény:


Híres :: 2017. október 14. 8:19 ::
IZS73:Előzmény:


IZS73 :: 2017. október 13. 12:18 ::
BGyuri: Igazad van, egyszer tényleg meghirdettem az oldalkocsist 450 ezer körül, de mivel meg is akarták venni, utána gyorsan le is tettem róla, hogy eladjam! Sajnáltam! Minden este megnézegetem a garázsban, ugyan úgy tetszik mint eddig, nem szívesen válnék meg tőle! Marad minden képp! Sőt, motorikusan kicsit újítani is akarom! Amióta meg rajta van a gyári oldalkocsis kis lánckerék, azóta még jobban imádom! Télen ki akarom a tankot gyantázni, mert rozsdás kissé, szóval van vele foglalkozva! Ma is motorral vagyok, csak a BMW-vel, meg azon a fórumon nyomulok mostanság inkább. A nagy álom az R1200GSA túraendúró 2010 - 2013 közötti modell, mindössze 3,5 millió választ el tőle! ...addig a K1100LT is tökéletes, meg az oldalkocsis IZS! De az IZS utána is marad!

Előzmény:


IZS73 :: 2017. október 13. 12:15 ::
IZS73: Ne viccelj, nem hirdetted meg anno?Nem mintha zavarna....Én bevallom, már el akartam adni én is , de még hosszú évekkel ezelőtt.Aztán annyira hozzám nőtt, hogy már nem.Egyébként meg ne csodálkozzunk, hogy kihalóban a fórum, amikor a motorok sem járnak, akkor miért menne a fórum? Habár Magyarországon nem kell motorozni, ahhoz, hogy ne éljenek a tulajok aktív internetes életet, ha-ha!Én abban bízok, hogy sokan nem tudják, mennyibe kerül egy felújítás, beleesnek a csapdába, ráköltenek egy vagyont, de ez csak jó - mert ez akadályozza meg a gépeket a pusztulástól és utána már csak megmarad a családnál a motor.

Előzmény:


BGyuri :: 2017. október 11. 18:22 ::
IZS73: Eddig egyedül az IZS esetében nem gondoltam arra, hogy eladnám! Valószínű azért is, mert túl sokba van ahhoz, hogy annyit úgy sem adnának érte, meg hogy őszinte legyek, meg is kedveltem! Marad!

Előzmény:


IZS73 :: 2017. október 10. 20:24 ::
Ez a fórum kihalt rendesen, de nem baj, én tartom a frontot ígérem! Nekem mindig lesz egy IZS-em, úgy tervezem!IZS73 :: 2017. október 10. 20:22 ::