Belép
Regisztráció

Keresés:Támogatónk:
domdom.hu
IZS.hu » Fórum » Szerelés » Segítség!


« »
Hali!

Attól tartok inkább egy ügyes lakatos leoperálta róla, csak nem tudom mi értelme volt. Ugyanis a keret az tuti 49-es és látszik is a tartó helye, de olyan jól megcsinálta csavarozási pontokat, hogy megtévesztett. Mostmár csak az a kérdés, hogy érdemes-e vele foglalkozni, vagy vegyek egy olyat ami eredeti állapotban van.

Köszi!

Mocskoskölyökmocskoskolyok :: 2005. július 29. 18:23 :: ::
Szia Mocskoskolyok!
Azt nem tudom megmondani mihez tartozhat a csomagtartód, de a 49-es alkatrészkatalógusban ilyen nem szerepel. Nem lehet esetleg valamilyen BMW-é? Mintha azoknál előfordulna ilyesmi...
Ave
AlMandinAlMandin :: 2005. július 28. 21:58 :: ::
Sziasztok!

Meg tudja vki mondani, hogy készült-e olyan 49-es csomagtartó aminek nincsen a hátsó vázrészhez kapcsolódó tartó 'rúdja', merevítése, hanem a sárvédöhöz van csavarozva? Nem tudom, hogy amit találtam a lomjaim között az meg lett csonkítva ügyesen vagy ilyen kivitel is volt.

Ha valaki szakérti válaszoljon légyszi!!
(Ja, és miért nem müködik ezen az oldalon a hosszú 'ü' és 'ö' ?)

Köszi!
Hali!

Mocskoskölyökmocskoskolyok :: 2005. július 28. 18:35 :: ::

Köszi!older :: 2005. június 1. 6:16 :: ::
Írj Macinak. Remélhetőleg tud majd neked segíteni.hotrodder :: 2005. május 31. 16:13 :: ::
Szióka!

Köszi szépen a segítséget Benedek!
Még az lenne a kérésem felétek, segítenétek-e nekem, hogy eredeti tankot tudjak szerezni a "Kicsikémre"?
Bármilyen lehetőség érdekel.

Előre is köszi:

Balázsolder :: 2005. május 30. 9:36 :: ::
Üdv!

Ahogy írtam, az 56-osokon lapos csepptank volt, olyan mint a 49-esen, csak kétoldalt dombornyomott jelvénnyel (mivel nem tankváltós), és szerszámdoboz nélkül. Nézd meg a típusoknál, ott lesz az Izs-56 alatt néhány kép. Púpos tank alatt gondolom a Planeta 3 tankját érted, ugye? Tehát a tank valszeg nem eredeti.

Üdv!soveny :: 2005. május 28. 11:40 :: ::
Sziasztok Fiúk!

Igazatok van az ilyen motorokat eredeti állapotában kell meghagyni. De nekem az a gyanum, hogy az eredeti állapotán már egy lépéssel túl van a mocim. És ha van rá lehetőségem akkor szeretném a régi ruhát ráadni. Benedek igazat szóltál mert az ülés az már egybenülés, de a tank az a púpos tank.Ha ez az eredeti tank én akkor így fogadom de el, de TUDNI SZERETNÉM

Köszi mindenkinek!!! ;D

Üdv: Balázsolder :: 2005. május 27. 6:42 :: ::
Üdv Balázs!

Ha tényleg 1961-es a géped, akkor gyanítom, hogy egy utolsó szériás Izs-56-od van. Valószínűleg már egybenyereg van rajta, ugye? Eredetileg csepptank van rajta, de abból is a régi fajta, nem a Planeta 1-esé.

Osztom Hotrodder véleményét, akkor szépek ezek az igazán, ha eredetiek! Szépíteni annyit érdemes, hogy lemosod néha. Fényezésbe én most októberig nem kezdenék bele! ;D

Üdv! Benedeksoveny :: 2005. május 26. 17:09 :: ::
Jó lenne tudni, pontosan, hogy milyen tipus. Ha nem tudod, akkor a fényképek alapján be tudod azonosítani. Ugyanígy a tankot is, hogy milyen való rá.

Nekem egy 1963-as Planétám van, de amit csak tudtam meghagytam eredeti állapotában, vagy pedig az alkatrészeket elraktam (gondolok itt a régi bowdenekre vagy lámpabúrára). Nem hiszem, hogy változtatni fogok azon, ahogy kijött a gyárból, ha 41 évig ebben a szép állapotban őrizte meg az előző tulaja. Így is sokkal de sokkal többen megnézik, mint egy "farokhosszabbító" choppert vagy sportgépet.hotrodder :: 2005. május 26. 14:51 :: ::
Hi!

Én nem értek a motorokhoz, de ha lenne egy 44 éves motorom biztos, hogy meghagynám az eredeti állapotban.Manowar :: 2005. május 26. 12:51 :: ::
Sziasztok!

Új tag vagyok, és szeretném a segítségeteket kérni.
Pár évvel ezelött vettem egy IZS-t. 25 év állás után rögtön indult. De van kérdésem felétek: gyártási éve 1961 nem tudom, hogy a tank ami rajta van az eredeti tank, vagy nem! Most a púpos tank van rajta. Igazat megvallva én annak örülnék ha a csepp tank lenne az eredeti! A motor nagyon megkímélt állapotban van és azon gondolkodom, hogy megtartsam így eredeti állapotában, vagy kicsit szépítsek rajta.
Légyszi segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előre is köszi mindenkinek:

BalázsMittag Balázs :: 2005. május 26. 6:51 :: ::

« »