Belép
Regisztráció

Keresés:Támogatónk:
domdom.hu
IZS.hu » Fórum » Szerelés » Hát ez nem 56-os


« »
Kis időre eltüntem,de megint erőt vettem magamon,és időnek köszönhetően,nekiláttam a motort intézgetni.
-Sajna szimeringes..általatok ajánlott címen foglalkoznak vele.A kipufogós ott a sasadi környékén.
Az ocsmányiroda keresi a papírjait a motornak.
Maci! A hátsó kerék a motorodon nagyon király.Az átalakított motorok lenyűgöztek én sokat nem szeretnék változtatni rajta,csak kerék sárvédő,és szín mert ez az olajzöld variáció nem tetszik.
A küldött hengerfej nem jó a 49-esre ezért a vételárért(1000Ft)tovább is adom,ha kell valakinek.antal :: 2004. október 25. 12:26 :: ::
Szia!

Köszönöm a dicséretet, bár a motor azóta már nem az enyém. Most egy másik Izst építek, a változatosság kedvéért. ;D 49-es átépítésen magam is sokat gondolkodtam, a váz ideális lenne, de asszem, nincs szívem egy ilyen öreg motort átfaragni. Az ural.hu oldalon az alkatrészek menüpont alatt találsz kipufogókészítőt, ha jól emléxem. Nem olcsó, arra készülj fel! Ja, ha csak a dob horpadt, egy eladó dobom van, amit még, ha lefestesz, tudsz használni, a halfarok hiányzik róla.Maci :: 2003. október 9. 7:50 :: ::
Maci!
Láttam a motorodat a képeknél!Tudatosult hogy,te adtad a legtöbb tanácsot!A motorod igen jól néz ki,én is először azt gondoltam milyen vagány lenne valamit alakítgatnom a motoron bár a korára és épségére való tekintettel talán a legjobb lenne a gyári állapot.Várom a hónap végét mert,az általad ajánlott szerelő csak akkor ér rá.Addig valami kipufogóst kéne szereznem aki tud rá valami szépet varázsolni!A sajátom horpadt,még elmegy,bár optikai nézeteimnek nem igazán felel meg.antal :: 2003. október 8. 20:40 :: ::
Igen azonos vagyok julessel!Csak sajna áramszünet szakított meg!A szunetmentessel is gond volt,a munkahelyemen.Remélem azért itt a lapon nem kavartam nagy port.Előre is köszönöm a hengerfejt az
elérhetőségem a szintén szuperul otthonhagyott mobil-
omnak köszönhető,de még a mai nap folyamán felveszem a kapcsolatot az ügy érdekébe veled!Ja és,hogy mennyire vagyok kész a motorral, a héten küldenék pár fotót a szépségről,kérdés,hogy hova?Csak a rendkívüli
szerencsém miatt nem szeretném nem megfelelő helyre küldeni!Antal Gyula :: 2003. október 8. 10:09 :: ::
Szia Antal!

Tegnap "soron kívül" sikerült összefutnom érdi barátommal, odaadtam neki a hengerfejet, tehát elvileg a napokban oda tudná adni neked, ellenben a tel.számon, amit adtál, nem tudlak elérni, félő, hogy neki sem fog sikerülni. Tudunk erre a problémára valamilyen megoldást találni?

Üdv!
MaciMaci :: 2003. október 8. 8:43 :: ::
Szia Antal!

Nagyon örülök, hogy tudott segíteni a weblap. Te esetleg azonos vagy JULES-el, aki szintén izs 56 témában írt? Vagy egyből két taggal bővültünk? ;D Macinak igaza van, tényleg óriási szerencséd volt anno az üzlettel (Izs 49 -> 10.000 Ft)!

Használd (szereld) egészséggel, és ha valami kérdésed van, szólj! Ha én nem is biztos, de valaki mindenképpen tud segíteni!

Üdv: Káldi Benedeksoveny :: 2003. október 7. 19:01 :: ::
Köszönöm!
Hála a lapnak már előrébb jutottam minden téren,és talán még tavasszal tudok mutatni tájakat a motoromnak!Bár talán 1-2 müszaki könyv kéne hozzá!antal :: 2003. október 7. 13:57 :: ::
Azt, hogy 49-esed van 56-os helyett, még csak-csak elnézzük, de hogy egy tízesért vetted, AZT SOHA!!!!! ;D ;D ;D Félretéve a tréfát, sok örömöd legyen benne!Maci :: 2003. október 7. 8:25 :: ::
Hála a lapnak köszönhetően rájöttem hogy az a csodás 56-os 49-es, itt látszik mennyire kezdő vagyok,hát elnézést!JULESAntal Gyula :: 2003. október 6. 17:52 :: ::

« »