Zs.Zsolt: Ha megtalálják a rendszám alapján a nyilvántartásban, és a tulajdonosi lánc valóban teljes, akkor nyert ügyed van, forgalomba tudod helyeztetni. De azért túl sokat nem adnék érte (illetve te tudod, mennyit ér meg neked egy kétes kimenetelű kísérlet).

Az persze jó kiindulópont, ha az említett (gondolom legrégebbi) szerződés eladója és az adóigazolás (amivel pont csak annyit bizonyíthatsz, amire való) terheltje megegyezik, hiszen az adós papírt jó eséllyel a nyilvántartott tulajnak címezték.

Meg persze stalkernek is igaza van.

Előzmény:


Soveny :: 2011. február 6. 18:41 ::
Soveny: Arra is Épp most beszélgettünk börzén emberkékkel nagyon elpofátlanodott a vatera....mindenkit tiltogatnak ki ok nélkül....stb

Más: Volt a börzén "DKW" papír vázközeppel...aránylag olcsóért...de a papír annyiból állt hogy 2-3 gyűrött szakadó máló félben lévő adásvételi, 1 pecsétes papír hogy valami adót 1800ba befizettek utána meg régi rendszám a váznyakban benne. Tulaj állitása szerint az első adásvételi azzal van akinek a nevén van a motoros bicikli.....szerintetek??

Előzmény:


Zs.Zsolt :: 2011. február 6. 18:11 ::
Zs.Zsolt: "Amúgymeg mindenkinek ez a véleménye csak nem meri kimondani.... "

Most a vaterára gondolsz?

Előzmény:


Soveny :: 2011. február 6. 13:14 ::
IZS.47: 06202283699

Előzmény:


Zs.Zsolt :: 2011. február 6. 0:03 ::
Zs.Zsolt: Igen megyek, a tel.számom: 06 20 3 228 101. Megpróbálom a számod meg keresni én is. Köszi.

Előzmény:


IZS.47 :: 2011. február 5. 21:57 ::
Maci: Azon már rég rajta vagyok Mint tudatlan antiszemita gyűleöletkeltő......stb Amúgymeg mindenkinek ez a véleménye csak nem meri kimondani....

IZS47: Akkor jössz szolnokra? 1 számot kérnék vagy küld el e-mailban vagy írd le ide!

Előzmény:


Zs.Zsolt :: 2011. február 5. 10:22 ::
Zs.Zsolt: Az már biztos, hogy felkerültél a leveleidnek köszönhetően bizonyos listákra, ahol a ci.nizmus ellenségeit regisztrálják. (A . nem véletlen a "cinizmus" szóban.)

Előzmény:


Maci :: 2011. február 4. 19:16 ::
Zs.Zsolt: Ha nem jön közbe semmi,akkor megyek,addig is köszi.

Előzmény:


IZS.47 :: 2011. február 4. 0:10 ::
IZS.47: Sok rohadt vaterás jú....júdefelidegesitettek 2 napja küldenek 1 levelet hogy törölték a Bing karbit mert hogy szabálytalan aukció de azt nem magyarázzák meg hogy mi a szabálytalan. Na megkérdeztem tőlük hát azt a levelet most nem linkelem ide be mert nem szalonképes Erre jön 1 tök hivatalos válasz hogy elnézését lérjük meg egyébként is de ezt meg kellett tenni mert hát szabály de fellebezhet meg mittudomén...és rörölték még három aukciómat (köztük a DKW gyujtást is) na erre megint kaptak 1 levelet hát nem köszönték meg, melyben az őseik több generációra történő emlegetése után megemlitettem hogy az összes aukcióm szabálytalan mert mindenütt fel van tüntetve csomagolási díjj....ött megint 1 hivatalos levél hogy elnézését hogy nem vettük észre hogy mind szabálytalan...na még most majd írok nekik egyet hogy enyém legyen az utolsó szó de 1 biztos 1 darabig ki leszek tiltva......Nade a pofátlanság netovábbja (jellemző a fajtájukra) hogy közben volt pofájuk küldeni 1 számlát 300akármennyi forintról..és egy opció a kitiltásom alatt is használható...na melyik mit gondoltok?? Hát a fizetés! Na mindkét lebelemben megemlitettem hogy ezt azért ők sem gondolják komolyan....csak az a baj hogy lepereg róluk mint a falrahányt borsó....egyszerűen elképesztően 1 pofátlan bagázs aki csak a markát tartja.

Szóval holnapra megnézem neked a csapon a számot. majd megírom.

Szolnokra jössz oda elvihetem a gyujtást is meg a csapot is hátha megtudunk valamit beszélni okosban

Előzmény:


Zs.Zsolt :: 2011. február 3. 22:43 ::
IZS.47: A tetűhintások kitiltottak határozatlan időre mert minden aukciómnál megadtam 250Ft csomagolási költséget (amit még soha senkitől nem kértem el) és szerintül ez hűde hajde szabájtalan mert hogyezt a 250et kalkuláljam bele az árba jattoljak ez után is nekik meg mittudomén.....majd ha megengedik hogy használjam (azt az egyébként igen szar aukciós oldalt) akkor felrakom megint....addigmeg "jön még zsi...ráfra turulmadár"

Előzmény:


Zs.Zsolt :: 2011. február 3. 22:23 ::
Zs.Zsolt: Üdv! A vaterán meg hírdetett NZ 350-1 dinamóval Milett? Nem kaptam értesítést hogy túl licitáltak volna, vagy az aukció zárását előrehozták ,és teljesen eltűnt a rendszerből.

Előzmény:


IZS.47 :: 2011. február 3. 21:13 ::
Zs.Zsolt: Hol kellett a vázat hegeszteni? Mert ha vmi olyan helyen, ahol tényleg durván gyengíti, akkor érdemes mellé 2 oldalra vagy alá egy + vázelemet (vascsövet) behegeszteni, hogy vmennyire oszoljon rajta a terhelés...

Előzmény:


Gergőő :: 2011. február 3. 20:42 ::
stalker: Jó most ez nem 1 mindennapi használatban lévő vas lessz csak úgy összepakolom de szeretném a gyári vázzal mert most honnan szívjak planet-1 vázat Meg 1 motor szerintem akkoraz igazi ha összetartozik úgy nagyvonalakban legalább.

Előzmény:


Zs.Zsolt :: 2011. február 3. 19:29 ::
Zs.Zsolt: Jóvan, csk hát elég sarkallatos pontja az a szerkezetnek... jobb félni mint megijedni, én mindig érzékeny vok a vázközépre...

Előzmény:


stalker :: 2011. február 2. 23:45 ::
stalker: bele van tolva 1 vascső hogyne lenne az jó

Előzmény:


Zs.Zsolt :: 2011. február 2. 20:27 ::
Szia! A vázközeped(gerinced) két darabban volt??? Az lehet nem egy életbiztosítás azzal furikázni...stalker :: 2011. február 1. 17:48 ::