Belép
Regisztráció

Keresés:


IZS.hu » Fórum » Külvilág, Csevegő » Találkozók-rendezvények


« »
pergerz: nekem is meg lett a múltkori akksilemerülés oka, az akksi vezetékem eredeti volt még, és a sodrott vezeték kb. 3 cm hosszon szépen el volt oxidálódva a szigetelés alatt, szép zöldre. Olyen nagy volt az ellenállása, hogy nem tudta rendesen venni az akksi a töltést, valamint mikor leadta is leszívta az akksit a nagy ellenállás miatt.

Kicseréltem egy 1,5 mm2-es tömör vezetékre, na ez oxidálódjon el.

Tökéletesen megy azóta világítással is, a 6 voltos rendszerrel.

Előzmény: pergerz Az egész párbeszéd: 4 hozzászólás


IZS73 :: 2015. június 29. 12:04 :: ::
BGyuri:Ilyenkor hasogat a szívem,hogy eladtam az oldalkocsist,de az Páromé is,ott mentetek el a bolt előtte a Tapolcai főutcán ahol dolgozik,és mondta hogy mikor látja a sok régi motort akkor bizony neki is hiányzik!

Előzmény: BGyuri Válasz: IZS73 Az egész párbeszéd: 4 hozzászólás


pergerz :: 2015. június 29. 8:18 :: ::
BGyuri:

Előzmény: BGyuri Az egész párbeszéd: 4 hozzászólás


pergerz :: 2015. június 28. 22:47 :: ::
Most hétvégén megvolt Tapolca az Izzsel, továbbra is biztatok mindenkit, hogy használja a gépet.Több, mint 500 km, és a műszaki problémát nem az Izs okozta, hanem a megbízhatónak gondolt új biztosítékfoglalat.Visszafelé összesodort vezetékekkel jöttem (+6 V).Minden dícséret és köszönet a Rozsdamaróknak, akik megrendezték ezt az eseményt, szép időnk és túránk volt, tegnap kb 120 km-t motoroztunk a Kis-Balaton körül.Nem rohadt ránk a ruha, nem is áztunk el.Hévízen egy orosz házaspár mosolyogva megszemlélte a Planétát!Még annyi volt, hogy odafelé elkezdett puffogni, dadogni a motor, épphogy sikerült megérkezni.A gyújtógyertya porcelán teste kormos volt, ott ment ki az égéstermék.Most egy PAL gyertyát tettem be, bár eddig az eredeti orosszal sem volt baj.

Válasz: pergerz Az egész párbeszéd: 4 hozzászólás


BGyuri :: 2015. június 28. 21:39 :: ::
Hogy mindenkinek legyen ideje a "naptárába" beillesztenie!!
Mert azért annak idején is mentünk motorral is a Campingekbe!
A 2015-Július 10-12.-én megrendezésre kerülő RETRO hétvégére szeretettel meghívunk mindenkit akik szeretik a régi időket idéző 60-as 80-as évek hangulatát.Kérünk mindenkit, járuljatok hozzá a régi idők hangulatát idéző tárgyakkal, gépjárművekkel,sátrakkal,kempingezési felszerelésekkel. Tombola tárgyakat hozzatok! Mindenki a lehetőségekhez képest, lehet sok apróság,nem az összeg számít hanem a mennyiség és lehetőleg 60-as 80-as évekből de lehetnek napjaink érdekes tárgyai is. Mi ezért cserébe meghívunk egy igazi kondérban főtt csülkös babgulyásra szombaton ebédre, hogy ezzel is idézzük a 60-as 80-as évek hangulatát. Este a nagy faszenes grillen és tárcsán közösen sütögetünk ki-ki amit hozott ( szalonna,kolbász,virsli,előre pácolt hús, stb.) Tányérokat étkészletet hozzatok magatokkal úgy mint régen tettétek. Aki szeretne a tűzrakó helyen nyílt-lángon is sütögethet főzhet.
Azoknak akik hozzájárulnak a RETRO hétvégéhez tárgyakkal és egyéb ide illő hangulat fokozásához, a Szajki Tavak Kemping listaárából a következő kedvezményben részesülnek.
Ingyenes személy gépjármű parkolás
Ingyenes gyermekbelépő 14 éves korig
Ingyenes Csülkös bableves ( szombati ebéd )
Ingyenes Faszén a nagy Grillhez
Előfoglalásban Telepített lakókocsikban, faházas szobákban és 8 fős Apartmanban tudunk szállást biztosítani kedvező árban.
http://olcsokemping.hu/arak/pergerz :: 2015. január 13. 20:27 :: ::
Közzétettem pár fotót.BGyuri :: 2014. szeptember 28. 21:39 :: ::
Tegnap ismét Herceghalom volt az úticél, csak nem álltuk-ültük-beszélgettük végig a rendezvényt, hanem motoroztunk inkább. Elhúztunk Csókakőre megnézni a várat.Ha valakit érdekel, szép kis út vezet a Vértes alatt Csákvár-Csákberény-Söréd útvonalon.Menet közben megtalált egy ember, egy kis alkatrész felajánlásával, 2 db Pannonia kormány lett az ajándék...Már érezni lehet az őszt, de visszafelé kisütött a nap.A 350-esnek tetszett a bejáratás, mondjuk az enyém meg harapott volna egy keveset.Alapjában véve jó napunk volt.BGyuri :: 2014. szeptember 28. 11:58 :: ::
Ha nem is Izs motorbiciklivel, de sikerült eljutni Łódźba, a híres börzére.A városba, amit nem tudunk kimondani,mert két értelmezhetetlen betű is van benne.Amíg a Kárpát-medence ázott, minket sütött a nap.Találkoztunk lengyel Izsesekkel, akik elmondták, hogy náluk is ugyanaz a helyzet, mint Magyarországon: vannak Izsek, de néhány ember mer csak motorozni vele.Aki igen, az 12000 km-t évente - Izs 49-cel, ha-ha, ez nem vicc!!!Ha valakinek mégis megjön a kedve, (akár autóval is), ajánlom a lecsatolt északi végek meglátogatását, mert nem mindennapi tájak vannak arrafelé.Nekem a Balaton a riviéra, de a Tátra az Alpok.BGyuri :: 2014. szeptember 17. 22:03 :: ::
Volt szerencsém ma részt venni a Kiskunfélegyházi Oldalkocsis találkozón.(persze én szóló motorral).A számtalan motor közt két Izs volt : az egyik az enyém, a másik a mutatványos oldalkocsis Planéta 3.Az idő szép volt, reggel hűvösben indultunk a régi ötösön, nem sok autó előzgetett.Lajosmizsén kávészünet, Kecskemét után elkezdett a motor visszabeszélni.Ezután három megállás, a javítás részleteit egy másik rovatban írom meg.Az oldalkocsis Izses kolléga fasza programot csinált a város egyik terén mindenféle pozícióban.Kezdő rendezvény, profi rendőri irányítással.Hazafelé jövet egy Jawa is megadta magát - rövid javítás után haladhattunk hazafelé.BGyuri :: 2014. augusztus 16. 22:32 :: ::
BGyuri: Jó volt nagyon a rendezvény. Az Izsek megint bizonyítottak! Tényleg kedvelik a népek típustól függetlenül nagyon sokan csak most látnak ilyen motorokat először. Külön örültem mikor Izs47-es márkatárs is kijött a rendezvényre. Jót beszélgettünk, kicsit mindenki tanult a másiktól ! Sajnos elköszönni nem tudtunk körözés után, indulni kellett már, így is éjfél múlt mire hazaértem ezúton is elnézésedet kérem.Ez a lényege az ilyen rendezvényeknek összehozza az azonos érdeklődésű embereket. Szóval gyertek bátran!

Előzmény: BGyuri Az egész párbeszéd: 3 hozzászólás


Brezi :: 2014. július 21. 21:26 :: ::
BGyuri: De majd mi megtanítjuk nekik...

Előzmény: BGyuri Az egész párbeszéd: 3 hozzászólás


Maci :: 2014. július 21. 19:51 :: ::
A tegnapi Velodrom Millenárison ketten képviseltük az Izs motorkerékpárosokat motorjainkkal.(350, П3)Ha van kedvetek, gyertek el a hasonló rendezvényekre, eléggé népszerűek az Izsek, és ha otthagyod a motorodat pár órára, nem kell végighallgatnod, hogy megy izs, meg nem izs.Egyre kevesebb a kiöregedett munkásosztályból való látogató, a fiatalok meg már nem ismerik ezt az idióta mondókát...

Válasz: Brezi Maci Az egész párbeszéd: 3 hozzászólás


BGyuri :: 2014. július 20. 22:01 :: ::
Az „Oldtimerek Hétvégéje” veterán járműveket bemutató nosztalgia rendezvény. A 300db veterán jármű bemutatásán kívül a Vasúttörténeti Park összes interaktív programja üzemelni fog. 2014-től új társrendezvény: „Szabadidő Kiállítás”. A parkolás díjmentes!

info: http://www.oldtimershow.hu/oldtimer :: 2014. február 16. 10:14 :: ::
Sziasztok!
Mindenkit szeretettel meghívunk a 2011 május 27-29-e között a Fekete Holló MBK által szervezett motoros találkozóra, Ráckeve autósmozi területére. A találkozó keretein belül 29-én külön veterán napot tartunk. 06 órai kezdettel veterán motoros börze, 14 órakkor veterán motoros felvonulás veszi kezdetét Ráckeve és környékén. A felvonulást követően veterán motoros szépségverseny. Ezen programokon kívül egyéb más programok várják a kicsiket és nagyokat. Vasárnapi napra a belépés ingyenes!kui :: 2011. március 5. 15:43 :: ::
Emberek! Lessz Miskolciában börze! Márc. 13 Reggel 7 órától várjuk az érdeklődőket! (Miskolc Pesti út7 praktiker parkoló) Én szervezem Aki ráér jöjjön el! Jaaa árusítani is lehet 1 hely 800Magyar pénz! Ha valami nem világos: 06202283699 ez én vagyok Zsóry Zsolt vagy veteranborze.blogspot.comZs.Zsolt :: 2011. február 28. 23:24 :: ::

mopedmice :: 2010. szeptember 30. 23:06 :: ::
A napokban motoroztunk a kisfiammal Fót határában és kiáradtak a pocsolyák,de remélem okt.16-án nem járunk így.
Szóval gyertek el.[kép=15108][locs-pocs road/kép]mopedmice :: 2010. szeptember 30. 23:04 :: ::
Sziasztok !

Szia Beni5 eljössz okt.16-ai SZESZVAME trphy-ra?
Szerencsére változott az időpont így én is el tudok menni.
Jó lenne pár Izs így a szezon zárásra.
Tudod a kiállításon futottunk össze én kisfiam volt a kék lemezm-al ,enyém a piros oldalkocsis Izs.

Sziasztok.mopedmice :: 2010. szeptember 30. 22:52 :: ::
TZ írta:
Srácok, légyszi emailben a küldjétek el a következő adatokat a kiállítandó motorokról:

Márka/típus:
Évjárat:
Hengerűrtartalom:
Max. teljesítmény:
Legnagyobb sebesség:
A jármű állapota (eredeti/felújított/restaurált/átalakított):
Felújítást / restaurálást / átalakítást végezte:
Használat jellege (múzeumi tárgy/ hétvégi/mindennapi/...):
Extra felszereltség:
Egyéb érdekesség:
A jármű becenéve:

Tulajodonos és esetleg, hogy mióta van a tulajdonos birtokában.

Ha valami plusz dolog eszetekbe jut, amit ki kellene írni a tábláka, akkor azt írjátok ide!

Kedves Izs tulajdonosok!
Eddig úgy áll a helyzet, hogy nem lesz kétütemű motor kiállítva. Valaki nem tudná orvosolni ezt a hiányosságot?

(Az enyém sajnos nincs abban az állapotban, hogy vihessem, de a börzén kint leszek. Ha van lehetőségetek, vigyetek legyetek szívesek Izseket! Újat-régit, mindegy. A részvétel a fontos, nem a kor! Minden fontos információ megtalálható itt: HUNGEXPO KIÁLLÍTÁS 2010 MUDIK topic)Soveny :: 2010. szeptember 1. 14:28 :: ::
zsoca70: http://www.tompaisi.99k.org/index.php?x=falunap
9-kor legyél a jobb oldali benzinkúton a Búza téren!

Előzmény: zsoca70 Az egész párbeszéd: 11 hozzászólás


szélkakas :: 2010. augusztus 13. 10:53 :: ::

« »