Belép
Regisztráció

Keresés:Támogatónk:
domdom.hu
IZS.hu » Fórum » Szerelés » Nyáron milyen váltóolaj kellhet?


« »
Szia Maci!

Kösz a segítséget, reméltem is, hogy mindegy neki az olaj...

Jó a váz, egy-két hegesztenivalót mondjuk így is találtam rajta :-), de összességében jobb, mint az előző.
Egy alapozott (festékszóróval fújt) lengővilla megér Neked valamit? Csak mert lehet, hogy elcserélném arra a villára, amit a rajta volt a vázon. Azt a fékpedált is visszaadom, amit még Január végén adtál ide, mert erre a vázra más fajta kell (amit a mostani vázzal együtt adtál, az jó). Kéne viszont egy balos kipufogó is (az sem baj, ha nincs rajta krómdísz, abból már egész gyüjteményem van), mivel a két (általad vastelepre szánt) kipufogónak rossz helyen vannak a tartói. Kéne még egy kuplungszorító csavar (elég csak az anya), és egy hosszú kuplungkinyomó rúd is, mivel felszívódtak. Az elsővilla többi részét oda tudod adni valamikor? Nem emlékszem pontosan, de majd megmondom, mi hiányzik belőle, mi kéne.

Egyelőre ennyi lenne a lista, kellemes nyarat (a többi látogatónak is), üdv: Benedeksoveny :: 2003. július 4. 23:09 :: ::
Szia!
Hát, a szakirodalom szerint 1l motorolaj kell a váltóba. ;D Nekem ez pár évig bevált, múltkoriban pedig autóba történő hajtóműolaj betöltésből maradt 1l, fogalmam sincs milyen minőségű, azt töltöttem bele, de abszolút semmi változást nem észlelek, tehát ha engem kérdezel, qrvára mindegy neki.
Üdv!
MaciMaci :: 2003. június 27. 8:13 :: ::
Sziasztok!

Nyáron milyen váltóolajat érdemes venni a motorba? Nem akarok túlzottan sűrűt venni (úgy tudom, nyárra kell sűrűbb olajat tenni a gépbe), mert valószínűleg lusta leszek télre kicserélni hígabbra... Van személyes tapasztalatotok a márkákat illetően, vagy ne is foglalkozzak vele (értsd: menjen bele, amit otthon találsz...)?

Köszi, üdv: Benedeksoveny :: 2003. június 25. 21:09 :: ::

« »