Belép
Regisztráció

Keresés:Támogatónk:
domdom.hu
IZS.hu » Fórum » Szerelés » Lámpa


« »

Híres :: 2012. január 4. 14:14 :: ::
tygrIZS: Hali! Lehet,hogy már nem aktuális Neked ez a téma(böngészem a régebbi témákat ),de az enyémben halogén 6V 35/35W-os első izzó van,H4-es focsorral-lámpával ,és műkszik! Bár hozzáteszem,hogy Trabi akksim van az oldalasba,meg a töltésvisszajelző lámpám is mőködik,és miután életre kel a motor,az becsületesen kialszik. Az akksi,amióta megvan még soha nem merült le.

Előzmény: tygrIZS Az egész párbeszéd: 9 hozzászólás


Híres :: 2012. január 4. 13:46 :: ::
Üdv Értők.. kérdésem a 49 esem már a második bilux izzó fényszórós izzószálát égeti el, ellenben a tompítottal vígan darál.. mi a gond?? Én fesszabályzóra gondoltam, de akkor a tompítottat IZS el kéne hogy égesse a feszkó nem?? Amúgy egy német TRIFA GERMANY 6V 35/35 (gondolom a watt) izzót használok. Zárlat lehet, vagy mi a gond?? Segítsetekritterkreuz :: 2009. augusztus 31. 8:10 :: ::
tygrIZS: Hát igen! Éljen-éljen! Szerintem többen vagyunk azok akik vagy a pénzszűke vagy a (szerelés imádata) miatt ezt a módszert csináljuk.Most épp egy Mz alu felnit csinálok előre mert az ovál nem kifejezés ahogy kinéz a sajátja.Mondanom sem kell hogy a 36 db küllő helyen kivül semmi nem egyezik de már ugy néz ki összejön,a küllő irány forditást is beleértve.Csá!

Előzmény: tygrIZS Az egész párbeszéd: 7 hozzászólás


zsoca :: 2008. október 10. 23:32 :: ::
zsoca:drásztvujty! Szinte akármit! Én mindíg azt teszek bele ami van 6v bicikliégő? 2w nagy, vagy kicsi bajonetesek foglalatostul odahajtogatva, szigszalaggal erősítve...De faszán megállnak! Éljen a sufnitunning!

Előzmény: zsoca Válasz: zsoca Az egész párbeszéd: 7 hozzászólás


tygrIZS :: 2008. október 10. 20:42 :: ::
tygrIZS: Szia! Most én is mentettem egy Mz komplett gyujtás hóbelebancot tartaléknak ha balhé volna,de amióta ujraforrasztottam a vezetékelést és rendbe tettem a komutátort-szénkeféket olyan töltésem van hogy csak na! (egyenlőre) A visszajelzőkbe miféle izzót kellene tenni mert még az hijja?. Csá!

Előzmény: tygrIZS Válasz: tygrIZS Az egész párbeszéd: 7 hozzászólás


zsoca :: 2008. október 9. 23:24 :: ::
beni5: Köszi,keresni foglak!

Előzmény: beni5 Az egész párbeszéd: 7 hozzászólás


zsoca :: 2008. október 9. 23:05 :: ::
zsoca: Szia Zsoca, nekem van megszakítóm Planétához, ha kell csak szólj!

Előzmény: zsoca Válasz: zsoca Az egész párbeszéd: 7 hozzászólás


beni5 :: 2008. október 9. 21:20 :: ::
zsoca:A Jupiter kéthengeres nem? De azért lehet hogy jó!? Nekem valami traktort ajánlottak, hogy annak jó a megszakítója az izsbe, de olyan drága volt, hogy akkor cseréltem az egésszet mz-re, mert ahhoz lehet kapni mindent...még.

Előzmény: zsoca Válasz: zsoca Az egész párbeszéd: 7 hozzászólás


tygrIZS :: 2008. október 9. 19:12 :: ::
Sziasztok!Megtudná valaki mondani hogy a jupiter megszakitója jó-e a planet 3-asra? Köszi!

Válasz: beni5 tygrIZS Az egész párbeszéd: 7 hozzászólás


zsoca :: 2008. október 9. 0:07 :: ::
busman: Innen:
http://borzeinfo.fw.hu/
Volt ilyen alsó száram, tegnapelőtt adtam el. Azért írtad, h kellene, mert lejössz és vigyek, vagy mert nem jössz és vegyek neked, ha látok?

Előzmény: busman Az egész párbeszéd: 9 hozzászólás


Maci :: 2008. október 8. 14:18 :: ::

Előzmény: Soveny Az egész párbeszéd: 9 hozzászólás


Soveny :: 2008. október 8. 12:07 :: ::
tygrIZS: valami ilyesmi lenne a jó, de egyelőre csak 6V 25/25W-ban találtam. Ez gondolom a régi foncsorhoz is megfelelő.
http://www.wielerwinkel.nl/catalog/product_info.php?products_id=38581

Előzmény: tygrIZS Válasz: Soveny Az egész párbeszéd: 9 hozzászólás


Soveny :: 2008. október 8. 11:54 :: ::
Maci: Helló! Honnan veszed ezt a Polgárdi -t most volt kb. 1-2 hónapja ( ha börzére gondolsz ).Ha tényleg lesz akkor kellene 1 első villához balos szárnak az alsó része ,olyan amit nem kell krómozni! Ha van ilyened!

Előzmény: Maci Válasz: Maci Az egész párbeszéd: 9 hozzászólás


busman :: 2008. október 8. 10:23 :: ::
tygrIZS: OK, feladom. Az enyém volt a szar, és csak azt hittem, hogy rendeltetésszerűen műxik. Más: vasárnap Polgárdi?

Előzmény: tygrIZS Válasz: busman Az egész párbeszéd: 9 hozzászólás


Maci :: 2008. október 8. 7:13 :: ::
Maci:Nem tom, nagyon nem tom, de nekem a 45w izzó mellett volt töltésem (már amikor volt) Az aksit nem szívta le, csak nagyon gyalázatosan pislogott ( bocs jelenidő) A ruszkiknál soha nem lehet tudni.Viszont azt hallottam, hogy láttak olyan embert aki olvasta valahol, hogy a halogének kevesebbet fogyasztanak (mint az energia takarékos izzók) És nem is melegszenek annyira, csak másként szórják a fényt, ezért kell másmilyen mintázatú lámpabúra... Persze jó lenne olyanról is hallani akinek működik is Én kipróbálnám, már csakazértis, de még nem jutottam 6v halogénhez

Előzmény: Maci Válasz: Híres Soveny Maci Az egész párbeszéd: 9 hozzászólás


tygrIZS :: 2008. október 7. 23:27 :: ::
fulton: Orcád közepébe! A 45W-os dinamót akárhogy gondozom, akkor sem lesz több 45W-osnál és ha a fogyasztók többet igényelnek 45W-nál, akkor azt az akksiból veszik el, nemdebár? Vagy a szovjetunióban másképp működött az elektromosság, mint itt mifelénk?

Előzmény: fulton Válasz: tygrIZS Az egész párbeszéd: 9 hozzászólás


Maci :: 2008. október 6. 10:09 :: ::
Kedves Fulton és Maci!
Remélem, a nagy igyekezetben, hogy nekem jó tanácsot adjatok, nem most fogtok összeveszni... Mindenesetre köszi a tippeket, egyelőre a 45/45W-os MZ izzóval próbálkozom, mert ahhoz nem kell fúrni/faragni, és a lustaság nagy úr Mivel MZ dinamóm van ideiglenesen (vagy ki tudja?) felszerelve, meglátjuk, lesz-e elegendő töltésem. Ha nem, akkor elkezdem csökkentgetni az izzók teljesítményét, aztán majd meglátjuk.
Még egyszer köszi a tippeket!nati :: 2008. október 6. 9:33 :: ::
Áhhá.Most már értem.A logikai út jó felé mutat,de nem elég hosszú Ha továbbgondolod,eljutsz oda,hogy azért nem tölt eleget a dinamó mert gondozni kéne pl. a sokat emlegetett szénkefe stb.Ha látszólag minden ok,de lemerül az akksi,arra is megvan a módszer,csak tudni kell hova kell ütni a kalapáccsal.

Válasz: Maci Az egész párbeszéd: 9 hozzászólás


fulton :: 2008. október 4. 13:40 :: ::
fulton: Pontosan. 96-ban vettem egy 74-es Planeta 3-01-est, ami 81-ig volt használatban, aztán ácsi. Egy cirilbetűs, tényéros, 20/25W-os izzó volt elől, én azt befogadtam gyárinak, de lehet, hogy tévedtem. Mindenesetre működött, hát megtartottam, aztán később úgy gondoltam, jó lenne, ha nem csak engem látnának este, hanem én is látnék, és erősebb csere következett, onnantól világítás nélkül minden OK volt, de világítással kb. 30km és lemerült az akksim. Mivel a töltésjelzőm sosem működött, biztosat nem állíthatok, de én ezt logikai úton következtetve annak tudtam be, hogy a dinamó nem győz eleget tölteni.

Előzmény: fulton


Maci :: 2008. október 4. 9:56 :: ::

« »